Hirdetés

pohar.lap.hu / Műanyagpohár

Műanyagpohár

Evelyn Trade Kft. Műanyag poharak, tányérok, evőeszközök 30 éves tapasztalattal, saját gyártásban. Bármilyen speciális igényt megvalósítunk, számos alkalommal kísérleteztünk már ki megfelelő műanyagkeveréket megrendelőink teljes megelégedettségére. Termékeinkről bővebb információért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Cégünk műanyag egyszer használatos termékek és higiéniai termékek forgalmazásával foglalkozik. Mivel Egerben vagyunk Eger belterületén díjtalanul kiszállítunk, de az ország összes részére futárral tudjuk termékeinket elküldeni. Rendeléseiket telefonon vagy e-mailben adhatják le a weboldalunkon feltüntetett elérhetőségek valamelyikén.

Nem tudja mibe csomagolja kiszállítandó ételét? Rendezvényt szervez és nem szeretne mosogatni? Nézzen szét eldobható műanyag és papír csomagoló rendszer kínálatunkban. Rendelését webáruházunk mellett továbbra is fogadjuk telefonon. A webshopból történő megrendelést követően Önt telefonon felkeressük adategyeztetés céljából és a termékeket utána juttatjuk el Önhöz.

Cégünk műanyag termékek, poharak értékesítésével és terjesztésével foglalkozik. Poharaink kiváló minőségben és nagy választékban állnak rendelkezésére. Nézzen szét honlapunkon, biztosan talál az Ön számára is megfelelőt. Ha további információra kíváncsi cégünkkel kapcsolatban, nézze meg "Rólunk" és "Elérhetőségek" rovatot a honlapunkon.

műanyag koktélospohár, vastag falú

Vendéglátóipari webáruház, raktáráruház, kis és nagykereskedés. Termékeink közt széles választékban taláhat evőeszközöket, tányérokat, poharakat, báreszközöket, kiszállításhoz szükséges anyagokat, és eldobható termékeket, (hab és műanyag dobozok, eldobható evőeszközök, műanyag poharak..stb) konyhai és éttermi eszközöket, higiéniai termékeket.

A Sanitech cég higiéniai termékeket és vendéglátóipari csomagolóeszközöket forgalmaz és juttat el felhasználói részére.Termékeink között tisztítószerek,takarítóeszközök,papíráruk,műanyag csomagolóeszközök is megtalálhatók,amelyeket fitness termek,irodaházak,éttermek,üzemek egyaránt használnak.Igyekszünk partnereinknek a legoptimálisabb megoldást nyújtani az ár-érték-minőség alapelveket követve.

Jó napot! Törhetetlen poharak kategóriában szeretnék ajánlani 1 linket. Kérem ha van módja rá tegye ki. A mellékelt linken törhetetlen poharakat forgalmazunk. A "polycarbonate" poharak különböző méretű és formai kialakítású, törhetetlen, többször használatos műanyagpoharak tartoznak, melyekből pezsgőt, koktélokat, sört, bort vagy netán alkoholmentes üdítőitalokat Nagyon köszönöm. Üdv:István

Mindenféle üvegáru a vendéglátósoknak, éttermeknek. Üvegpohár Korsók, pezsgős poharak, pálinkás poharak, boros poharak, likőrös poharak, kávés poharak, whiskys poharak, long-drink poharak, stb. Renget pohár egy helyen! Minden termékünk ára a piacon a legolcsóbbak közé tartozik! Tekintse meg honlapunkat és termékeinket!

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Műanyagpohár
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés